Перегляд за Автор "Danylyshyn, Yaryna"
Зараз показуємо 1 - 11 з 11
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Данилишин, Ярина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Danylyshyn, Yaryna; Paska, Mariya; Radzimovska, OlgaАвіакейтеринг, є одним із найбільш динамічних секторів ресторанного бізнесу в Україні, практика ресторанної галузі показує, що вартість повно сервісного обслуговування є досить високою та перспективною. Air catering is one of the most dynamic sectors of the restaurant business in Ukraine, the practice of the restaurant industry shows that the cost of full service is quite high and promising.Документ Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Данилишин, Ярина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Danylyshyn, Yaryna; Paska, Mariya; Radzimovska, OlgaАвіакейтеринг, є одним із найбільш динамічних секторів ресторанного бізнесу в Україні, практика ресторанної галузі показує, що вартість повно сервісного обслуговування є досить високою та перспективною. Air catering is one of the most dynamic sectors of the restaurant business in Ukraine, the practice of the restaurant industry shows that the cost of full service is quite high and promising.Документ Мотивація учнів до занять з фізичного виховання(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023) Данилишин, Ярина; Криштанович, Світлана; Danylyshyn, Yaryna; Kryshtanovych, SvitlanaМета – виявити й розробити методичні рекомендації для підвищення інтересу та мотивації учнів до занять з фізичного виховання. Проаналізувати літературні джерела щодо мотивації учнів до занять із фізичного виховання. The goal is to identify and develop methodological recommendations for increasing interest and motivation students to physical education classes. Analyze literary sources on motivation students to physical education classes.Документ Особливості тайм-менеджменту у ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Данилишин, Ярина; Гузар, Уляна; Danylyshyn, Yaryna; Huzar, UlyanaТема ефективного тайм-менеджменту актуальна і в наш час. Цей інструмент успішно впроваджується у всіх сферах бізнесу та забезпечує ефективний розподіл робочого часу. Тайм-менеджмент продуктивно впливає на досягнення бізнес-цілей і завдань, потенційний прибуток і продуктивність працівників ресторану. The topic of effective time management is relevant today. This tool is successfully implemented in all areas of business and provides efficient distribution of working time. Time management has a productive effect on the achievement of business goals and objectives, potential profits and productivity of restaurant employees.Документ Особливості тайм-менеджменту у ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Данилишин, Ярина; Гузар, Уляна; Danylyshyn, Yaryna; Huzar, UlyanaТема ефективного тайм-менеджменту актуальна і в наш час. Цей інструмент успішно впроваджується у всіх сферах бізнесу та забезпечує ефективний розподіл робочого часу. Тайм-менеджмент продуктивно впливає на досягнення бізнес-цілей і завдань, потенційний прибуток і продуктивність працівників ресторану. The topic of effective time management is relevant today. This tool is successfully implemented in all areas of business and provides efficient distribution of working time. Time management has a productive effect on the achievement of business goals and objectives, potential profits and productivity of restaurant employees.Документ Професійна відповідальність учителів у формуванні мотивації учнів шкільного віку до занять фізичного виховання(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-09-28) Данилишин, Ярина; Криштанович, Світлана; Danylyshyn, Yaryna; Kryshtanovych, SvitlanaДокумент Професійна відповідальність учителів у формуванні мотивації учнів шкільного віку до занять фізичного виховання(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-09-28) Данилишин, Ярина; Криштанович, Світлана; Danylyshyn, Yaryna; Kryshtanovych, SvitlanaДокумент Стан та перспективи розвитку моноресторанного бізнесу в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-10) Данилишин, Ярина; Лешко, Христина; Danylyshyn, Yaryna; Leshko, KhrystynaДокумент Стан та перспективи розвитку моноресторанного бізнесу в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-10) Данилишин, Ярина; Лешко, Христина; Danylyshyn, Yaryna; Leshko, KhrystynaДокумент Цінова конкуренція як фактор стимулювання розвитку готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Графська, Орислава; Данилишин, Ярина; Hrafska, Oryslava; Danylyshyn, YarynaЦінова конкуренція є фактором стимулювання розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Вона проявляється у зниженні цін на послуги готелю без зміни їх якості та властивостей, порівняно з цінами на аналогічні послуги інших підприємств-аналогів. Готельне підприємство може свідомо погодитися на тимчасову втрату частки (а у деяких випадках повністю) прибутку із різким зменшенням цін з метою ведення конкурентної боротьби та захоплення більшої частки ринку своїх товарів та послуг. Price competition is a factor stimulating the development of hotel and restaurant business. It is manifested in lower prices for hotel services without changing their quality and properties compared to prices for similar services of other analogous enterprises. A hotel business can consciously agree to a temporary loss of share (and in some cases completely) of profits with a sharp reduction in prices in order to compete and capture more market share of its goods and services.Документ Цінова конкуренція як фактор стимулювання розвитку готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Графська, Орислава; Данилишин, Ярина; Hrafska, Oryslava; Danylyshyn, YarynaЦінова конкуренція є фактором стимулювання розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Вона проявляється у зниженні цін на послуги готелю без зміни їх якості та властивостей, порівняно з цінами на аналогічні послуги інших підприємств-аналогів. Готельне підприємство може свідомо погодитися на тимчасову втрату частки (а у деяких випадках повністю) прибутку із різким зменшенням цін з метою ведення конкурентної боротьби та захоплення більшої частки ринку своїх товарів та послуг. Price competition is a factor stimulating the development of hotel and restaurant business. It is manifested in lower prices for hotel services without changing their quality and properties compared to prices for similar services of other analogous enterprises. A hotel business can consciously agree to a temporary loss of share (and in some cases completely) of profits with a sharp reduction in prices in order to compete and capture more market share of its goods and services.