Перегляд за Автор "Danylevych, Inna"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Застосування технології Sous Vide на функціонально-технологічні характеристики продуктів з м’яса птиці(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Данилевич, Інна; Пасічний, Василь; Danylevych, Inna; Pasichnyi, VasylМета роботи. Використання технології Sous Vide для максимального забезпечення збереження смако-ароматичних сполук, властивих природному флейвору м’ясної сировини в процесі ферментації. The goal of the work. The use of Sous Vide technology to maximize the preservation of flavor and aroma compounds characteristic of the natural flavor of meat raw materials during the fermentation process.Документ Перспективи харчових та крафтових технологій для HоRеCа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Данилевич, Інна; Пасічний, Василь; Danylevych, Inna; Pasichnyi, Vasyl