Перегляд за Автор "Chyrka Viacheslav"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Оцінка якості м’ясних напівфабрикатів із додаванням антиоксидантів природного походження в закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Чирка В’ячеслав; Паска Марія; Тесля Ольга; Chyrka Viacheslav; Paska Mariia; Teslia OlhaМета роботи - розроблення нових заморожених м’ясних напівфабрикатів, а саме мітболів, з використанням природних антиоксидантів (орегано, базиліку, розмарину) та їх впливу на товарознавчі й органолептичні властивості готового продукту. The aim of the work is to develop new frozen meat semi-finished products, namely meatballs, using natural antioxidants (oregano, basil, rosemary) and their effect on the commodity and organoleptic properties of the finished product.