Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Chyrka Viacheslav"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Оцінка якості м’ясних напівфабрикатів із додаванням антиоксидантів природного походження в закладах ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Чирка В’ячеслав; Паска Марія; Тесля Ольга; Chyrka Viacheslav; Paska Mariia; Teslia Olha
    Мета роботи - розроблення нових заморожених м’ясних напівфабрикатів, а саме мітболів, з використанням природних антиоксидантів (орегано, базиліку, розмарину) та їх впливу на товарознавчі й органолептичні властивості готового продукту. The aim of the work is to develop new frozen meat semi-finished products, namely meatballs, using natural antioxidants (oregano, basil, rosemary) and their effect on the commodity and organoleptic properties of the finished product.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок