Перегляд за Автор "Chyrka, Viacheslav"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Чирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, MariiaМета роботи: виокремити анімаційні програми в індустрії ресто- ранного бізнесу. The purpose of the work: to distinguish animation programs in the restaurant industry early business.Документ Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Чирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, MariiaМета роботи: виокремити анімаційні програми в індустрії ресто- ранного бізнесу.The purpose of the work: to distinguish animation programs in the restaurant industry early business.Документ Використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Чирка, В’ячеслав; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Teslia, Olha; Paska, MariiaМета дослідження – висвітлити особливості використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства. The aim of the study is to highlight the features of the use of spicy and aromatic raw materials in the technology of meat dishes for restaurant business.Документ Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Найда, Остап; Чирка, Вячеслав; Фик, Богдан; Паска, Марія; Naida, Ostap; Chyrka, Viacheslav; Fyk, Bohdan; Paska, MariiaДокумент Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговування(2022-09-30) Чирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, MariiaДокумент Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Чирка, В’ячеслав; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Teslia, Olha; Paska, MariiaДокумент Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Чирка, В’ячеслав; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Teslia, Olha; Paska, MariiaДокумент Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Чирка, Вячеслав; Паска, Марія; Тесля, Ольга; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia; Teslia, OlhaАктуальність даної наукової роботи визначається необхідністю розробки технології м’ясних страв – напівфабрикатів котлет та мітболів, шляхом введення до рецептурного складу нової рослинної сировини – топінамбура, що змінить харчову цінність десертів та задовольнить потреби споживача в якісному та здоровому харчуванні. The relevance of this scientific work is determined by the need to develop the technology of meat dishes - semi-finished cutlets and meatballs, by introducing a new vegetable raw material into the recipe - Jerusalem artichoke, which will change the nutritional value of desserts and satisfy the consumer's needs for high-quality and healthy nutrition.