Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Chyrka, Viacheslav"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесу
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Чирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia
    Мета роботи: виокремити анімаційні програми в індустрії ресто- ранного бізнесу.The purpose of the work: to distinguish animation programs in the restaurant industry early business.
  • Документ
    Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесу
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Чирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia
    Мета роботи: виокремити анімаційні програми в індустрії ресто- ранного бізнесу. The purpose of the work: to distinguish animation programs in the restaurant industry early business.
  • Документ
    Використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Чирка, В’ячеслав; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Teslia, Olha; Paska, Mariia
    Мета дослідження – висвітлити особливості використання пряно-ароматичної сировини в технології м’ясних страв для закладів ресторанного господарства. The aim of the study is to highlight the features of the use of spicy and aromatic raw materials in the technology of meat dishes for restaurant business.
  • Документ
    Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Найда, Остап; Чирка, Вячеслав; Фик, Богдан; Паска, Марія; Naida, Ostap; Chyrka, Viacheslav; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
  • Документ
    Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговування
    (2022-09-30) Чирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia
  • Документ
    Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Чирка, В’ячеслав; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Teslia, Olha; Paska, Mariia
  • Документ
    Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Чирка, В’ячеслав; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Teslia, Olha; Paska, Mariia
  • Документ
    Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Чирка, Вячеслав; Паска, Марія; Тесля, Ольга; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia; Teslia, Olha
    Актуальність даної наукової роботи визначається необхідністю розробки технології м’ясних страв – напівфабрикатів котлет та мітболів, шляхом введення до рецептурного складу нової рослинної сировини – топінамбура, що змінить харчову цінність десертів та задовольнить потреби споживача в якісному та здоровому харчуванні. The relevance of this scientific work is determined by the need to develop the technology of meat dishes - semi-finished cutlets and meatballs, by introducing a new vegetable raw material into the recipe - Jerusalem artichoke, which will change the nutritional value of desserts and satisfy the consumer's needs for high-quality and healthy nutrition.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок