Перегляд за Автор "Brovenko, Tetiana"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Приготування у вакуумі: технологічні аспекти(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Опанасенко, Антоніна; Бровенко, Тетяна; Opanasenko, Antonina; Brovenko, TetianaМета, яку переслідують кулінари, застосовуючи метод Sous vide – максимально зберегти в стравах соковитість, смак і корисні якості. У вакуумі готовність продукту залишається рівномірним протягом усього процесу готування. The goal pursued by cooks using the Sous vide method is to preserve juiciness, taste and useful qualities in dishes as much as possible. In a vacuum, the readiness of the product remains uniform throughout the entire cooking process.Документ Технологія функціональних десертних страв(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Антоненко, Артем; Бровенко, Тетяна; Antonenko, Artem; Brovenko, Tetiana