Перегляд за Автор "Belia, I. Ya."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Сервісологія : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», другого (магістерського) рівня вищої освіти(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-01) Голод, А. П.; Беля, І. Я.; Holod, A. P.; Belia, I. Ya.; Кафедра туризмуДокумент Сервісологія : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність: 073 Менеджмент(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-16) Голод, А. П.; Беля, І. Я.; Holod, A. P.; Belia, I. Ya.; Кафедра туризму; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо концептуальних, організаційно-економічних та інноваційних основ, а також сучасних тенденцій розвитку сфери послуг.Документ Сервісологія : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-16) Голод, А. П.; Беля, І. Я.; Holod, A. P.; Belia, I. Ya.; Кафедра туризму; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо концептуальних, організаційно-економічних та інноваційних основ, а також сучасних тенденцій розвитку сфери послуг.Документ Сучасні концепції гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня вищої освіти(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-04) Голод, А. П.; Беля, І. Я.; Holod, A. P.; Belia, I. Ya.; Кафедра туризму