Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Anhelovska, Alla"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Прісс, Олеся; Колісниченко, Тетяна; Ангеловська, Алла; Priss, Olesia; Kolisnychenko, Tetiana; Anhelovska, Alla
  • Документ
    Основні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесу
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Кюрчева, Юлія; Ангеловська, Алла; Колісниченко, Тетяна; Kiurcheva, Yuliia; Anhelovska, Alla; Kolisnychenko, Tetiana
  • Документ
    Особливості гастрономічної акультурації тимчасово переміщених громадян України
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Жукова, Валентина; Тарасенко, Віра; Ангеловська, Алла; Zhukova, Valentyna; Tarasenko, Vira; Anhelovska, Alla
    Таким чином, знайомство тимчасово переміщених громадян України з кухнями різних народів і етносів є атрактивним інструментом, який необхідно використовувати для зацікавлення і покращення психологіч- ного стану мігрантів шляхом гастрономічної рефлексії.Thus, acquaintance of temporarily displaced citizens of Ukraine with cuisines of different peoples and ethnicities is an attractive tool which must be used to interest and improve psychological situation of migrants through gastronomic reflection.
  • Документ
    Перспективи використання калини у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Ангеловська, Алла; Anhelovska, Alla
    Наукове дослідження калини є важливим кроком у визначенні її потенціалу для використання у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства. Scientific research of viburnum is an important step in determining its potential for use in the production of sauce products in restaurants.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок