Навчальні посібники
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/45
Переглянути
Перегляд Навчальні посібники за Автор "Basarab, I."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Методи контролю харчових виробництв(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-07) Паска, М.; Paska, M.; Галух, Б.; Halukh, B.; Мартинюк, І.; Martyniyk, I.; Басараб, І.; Basarab, I.Мета видання - навчити майбутніх фахівців науково обгрунтовувати та оптимально реалізовувати вибір та впровадження загальних сучасних методів хіміко-технологічного контролю складу, властивостей і якості продовольчої сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів та готової продукції харчових виробництв.Документ Основи промислового будівництва і санітарної техніки(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-05) Паска, М.; Paska, M.; Галух, Б.; Halukh, B.; Басараб, І.; Basarab, I.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Ромашко, І.; Romashko, I.Навчальний посібник складаєтьст з двох частин. В першій студенти вивчають основи промислового будівництва, в другій - основи санітарної техніки з метою вирішення задач проектування, здачі в експлуатацію, реконструкції будівель та споруд переробної галузі.