Програми атестаційних іспитів
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/10679
Переглянути
Перегляд Програми атестаційних іспитів за Автор "Huzar, U. Ye."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Програма атестаційного іспиту з "Готельно-ресторанної справи" для здобуття ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-05-12) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуАтестаційний іспит має на меті виявити рівень теоретичних знань і практичних навичок, набутих студентами під час навчання за освітньокваліфікаційним рівнем «бакалавр». До змісту іспиту включено завдання з дисциплін: «Організація ресторанного господарства», «Організація готельного господарства», «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу».Документ Програма атестаційного іспиту з готельного-ресторанної справи для здобуття другого (магістерського) рівня, ступеня вищої освіти магістр, за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-17) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.Державний іспит має на меті виявити рівень теоретичних знань і практичних навичок, набутих студентами під час навчання за освітньокваліфікаційним рівнем «магістр». До змісту іспиту включено завдання з дисциплін: «Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі», «Методологія і організація наукових досліджень», «Інновації в готельному господарстві», «Сучасні ресторанні тренди».