Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 62 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-04-17Біохімічні основи фізичного виховання : робоча програма навчальної дисципліни галузі 01: "Освіта/педагогіка" спеціальності: "Середня освіта (фізична культура)" факультету педагогічної освітиГложик, Ірина; Hlozhyk, Iryna; Кафедра біохімії та гігієни
2019-11-04Фізіологія рухової активності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 22 "Охорона здоров’я" спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"Коритко, Зоряна; Korytko, Zoriana; Кафедра анатомії та фізіології
2019-10-23Анатомія людини : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 01 „Освіта/педагогіка” спеціальності 014 „Середня освіта (фізична культура)” 017 „Фізична культура і спорт” факультету педагогічної освітиМузика, Федір; Куцериб, Тетяна; Muzyka, Fedir; Kutseryb, Tetiana; Кафедра анатомії та фізіології
2019-09-30Нормальна анатомія : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 22 "Охорона здоров’я" спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" факультету фізичної терапії, ерготерапіїГриньків, Мирослава; Hrynkiv, Myroslava; Кафедра анатомії та фізіології
2019-10-17Нормальна фізіологія людини : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 22 "Охорона здоров’я" спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» факультету фізичної терапії та ерготерапіїВовканич, Любомир; Vovkanych, Liubomyr; Кафедра анатомії та фізіології
2019-09-19Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019Технологія продукції ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09-19Основи кулінарної майстерності : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Технологія продукції готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу