Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22267
Title: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Готельно-ресторанна справа
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми лекційних занять
теми лабораторних занять
самостійна робота
шкала оцінювання
рекомендована література
Issue Date: 19-Sep-2019
Citation: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 16 с.
Abstract: Метою дисципліни є набуття студентами необхідних знань та навичок, пов'язаних із призначенням, вибором, розміщенням, експлуатацією, технічним обслуговуванням механічного, теплового, холодильного та торговельно-технологічного обладнання для закладів готельно-ресторанного господарства, а також формування у студентів системи знань, які необхідні для впровадження нової техніки, комплексної механізації технологічних процесів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22267
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
робоча програма Устаткування закладів ГРГ.pdf745.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.