Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22265
Title: Основи кулінарної майстерності : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи кулінарної майстерності
Готельно-ресторанна справа
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми лабораторних занять
самостійна робота
шкала оцінювання
рекомендована література
Issue Date: 19-Sep-2019
Citation: Основи кулінарної майстерності : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 11 с.
Abstract: Мета дисципліни - ознайомлення студентів із креативними підходами до класичних і сучасних технологій продукції харчування, з особливостями технологічного процесу виготовлення прикрас та оздоблення для різноманітних видів реалізованої кулінарної та кондитерської продукції , здобуття навичок і вмінь пов'язувати їх з діяльністю закладів ресторанного господарства в умовах сучасності, опанування шляхів і методів виробництва прикрас та оздоблення для продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22265
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
робоча програма Основи кулінарної майстерності.pdf698.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.