Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-01-20Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" cпеціальності 073 "Менеджмент"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-20Організація барної справи : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-21Організація ресторанного господарства : екзаменаційні вимоги підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12Організація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12Організація барної справи : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12Організація барної справи : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-20Організація ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" cпеціальності 073 "Менеджмент"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальноісті 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-20Організація барної справи : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу