Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24365
Title: | Організація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Організація роботи сомельє спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни інформаційний обсяг навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми практичних занять самостійна робота рекомендована література |
Issue Date: | 12-Feb-2020 |
Citation: | Організація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 10 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни «Організація роботи сомельє» є надати майбутнім спеціалістам знання з наукових основ виробництва та споживання алкогольних напоїв, практичні навички та вміння планувати і вирішувати виробничі завдання, відповідати за якість їхнього виконання, керувати процесом та впливати на культуру споживання вин. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24365 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
робоча програма Організація роботи сомельє.pdf | 804.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.