Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24365
Title: Організація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація роботи сомельє
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
інформаційний обсяг навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми практичних занять
самостійна робота
рекомендована література
Issue Date: 12-Feb-2020
Citation: Організація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 10 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Організація роботи сомельє» є надати майбутнім спеціалістам знання з наукових основ виробництва та споживання алкогольних напоїв, практичні навички та вміння планувати і вирішувати виробничі завдання, відповідати за якість їхнього виконання, керувати процесом та впливати на культуру споживання вин.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24365
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
робоча програма Організація роботи сомельє.pdf804.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.