Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23938
Title: | Організація ресторанного господарства : екзаменаційні вимоги підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Організація ресторанного господарства спеціальність "Готельно-ресторанна справа" 2 курс екзаменаційні вимоги рекомендована література |
Issue Date: | 21-Jan-2020 |
Citation: | Організація ресторанного господарства : екзаменаційні вимоги для студентів 2 курсу факультету туризму та ЗО галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 11 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23938 |
Appears in Collections: | Екзаменаційні вимоги |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
екзаменаційні вимоги ОРГ.pdf | 564.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.