Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23938
Title: Організація ресторанного господарства : екзаменаційні вимоги підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація ресторанного господарства
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
2 курс
екзаменаційні вимоги
рекомендована література
Issue Date: 21-Jan-2020
Citation: Організація ресторанного господарства : екзаменаційні вимоги для студентів 2 курсу факультету туризму та ЗО галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 11 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23938
Appears in Collections:Екзаменаційні вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
екзаменаційні вимоги ОРГ.pdf564.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.