Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-4 of 4 (Search time: 0.018 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-11Кейтеринг : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11Кейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12Організація барної справи : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-24Програма виробничої практики для студентів IV курсу факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Кафедра готельно-ресторанного бізнесу; Радзімовська, Ольга; Radzimovska, Olha