Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24327
Title: Кейтеринг : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Паска, Марія
Радзімовська, Ольга
Paska, Mariia
Radzimovska, Olha
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Кейтеринг
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
теми практичних занять
Issue Date: 11-Feb-2020
Citation: Кейтеринг : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З., Радзімовська О. В. - Львів, 2019. - 28 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Кейтеринг» є набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації підприємств харчування, зокрема кейтерингу, тобто виїзного обслуговування. Кейтеринговий бізнес у світі нині за значимістю дорівнює традиційному ресторанному бізнесу, поступово він стає популярним і в Україні. Основними напрямками розвитку кейтерингу є виїзне обслуговування та стаціонарне обслуговування. Ці два напрямки мають свою логістичну специфіку, а їхня подібність пов’язана з необхідністю наявності виробничої бази.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24327
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод вказівки для практичних Кейтеринг.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.