Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24328
Title: Кейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Паска, Марія
Радзімовська, Ольга
Paska, Mariia
Radzimovska, Olha
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Кейтеринг
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
самостійна робота
Issue Date: 11-Feb-2020
Citation: Кейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З., Радзімовська О. В. - Львів, 2019. - 72 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24328
Appears in Collections:Дидактичне забезпечення самостійної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод вказівки для сам роботи Кейтеринг.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.