Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 5305 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-04Преформовані фізичні чинники : методичні вказівки до проведення семінарських занять з дисципліни cпеціальності 227 "Фізична терапія та ерготерапія" рівня вищої освіти «бакалавр» 3 курсу факультету ФТтаЕТБудзин, Віра; Budzyn, Vira; Кафедра Спортивної медицини, здоров'я людини
2020-02-04Фізичне виховання (рекреаційні ігри) : рекомендована література з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 01 "Освіта" спеціальності 227 "Фізична терапія та ерготерапія" факультету післядипломної та заочної освітиПасічник, Вікторія; Pasichnyk, Viktoriia
2020-02-02Преформовані фізичні чинники : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни для студентів ІII курсу факультету фізичної терапії та ерготерапії денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр"Будзин, Віра; Budzyn, Vira; Кафедра Спортивної медицини, здоров'я людини
2020-02-04Кейтеринг : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки для самостійного вивчення курсу для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчанняІжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчанняГузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07Історія розвитку анатомії : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни для студ. закладів вищої освіти факультету педагогічної освіти, спеціальності "Хореографія"Куцериб, Т.; Гриньків, М.; Музика, Ф.; Kutseryb, T.; Hrynkiv, M.; Muzyka, F.; Кафедра анатомії та фізіології
2020-02-07Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020Технологія продукції ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу