Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 50 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-10-08Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-07Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-02-11Основи підприємницької діяльності : методичні рекомендації забезпечення самостійної роботи студентів напряму спеціальності :6.030601 «Менеджмент»Коркуна, Орислава; Цильник, О.; Коркуна, Іван; Korkuna, Oryslava; Korkuna, Ivan; Кафедра економіки та менеджменту; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-12-27Основи індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальністі 241 "Готельно-ресторанна справа"Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-12-27Основи індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-01-16Дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни «Основи індустрії гостинності» рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 1 курсу ФТ та ФПЗОКафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-12-13Методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики «Вступ до фаху» підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-12-13Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-12-13Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для підготовки до підсумкового контролю з дисципліниПаска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу