Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22398
Title: Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Технологія продукції ресторанного господарства
Готельно-ресторанна справа
теми практичних занять
методичні рекомендації
Issue Date: 8-Oct-2019
Citation: Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 23 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22398
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.