Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22398
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2019-10-08T07:52:14Z-
dc.date.available2019-10-08T07:52:14Z-
dc.date.issued2019-10-08-
dc.identifier.citationТехнологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22398-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectТехнологія продукції ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectГотельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectтеми практичних занятьuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.titleТехнологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.