Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23707
Title: Методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики «Вступ до фаху» підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Гузар, Уляна
Huzar, Uliana
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Навчальна практика «Вступ до фаху»
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
інформаційний обсяг навчальної дисципліни
індивідуальні завдання
оформлення звіту з практики
рекомендована література
Issue Date: 13-Dec-2019
Citation: Методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики «Вступ до фаху» підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 18 с.
Abstract: Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанно-готельного господарства
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23707
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні рекомендації НП Вступ до фаху.pdf786.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.