Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 45 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-12Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-21Етнічні особливості гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04Етнічні особливості гостинності : методичні рекомендації для підготовки до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06Етнічні особливості гостинності : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр»Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-12-13Методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики «Вступ до фаху» підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-12-13Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу