Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24287
Title: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Гузар, Уляна
Huzar, Uliana
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
теми практичних занять
самостійна робота
розподіл балів
шкала оцінювання
Issue Date: 7-Feb-2020
Citation: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 34 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності» є формування у студентів фундаментальних знань та навиків щодо чинників та показників, які формують рівень конкурентоспроможності закладів індустрії гостинності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24287
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робоча програма КЗІГ.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.