Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 115 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-07-10Біохімічні основи рухової активності : робоча програма спеціальність: 024 Хореографія, факультет Педагогічної освітиТрач, В. М.; Борецький, Ю. Р; Гложик, І. З.; Trach, V. M.; Boretskyi, Yu. R.; Hlozhyk, I. Z.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-10Основи раціонального харчування : робоча програма для студентів, спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»Свистун, Ю. Д.; Svystun, Yu. D.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-18Санітарія та гігієна туристичних комплексів : робоча програма для студентів за напрямом підготовки : 242 ТуризмШавель, Х. Є.; Shavel, Kh. Ye.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-10-17Нормальна фізіологія людини : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 22 "Охорона здоров’я" спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» факультету фізичної терапії та ерготерапіїВовканич, Любомир; Vovkanych, Liubomyr; Кафедра анатомії та фізіології
2019-07-05Фізіологія фізичного виховання і спорту : робоча програма для студентів спеціальності 014.11 - Середня освіта (фізична культура)Бергтраум, Д. І.; Коритко, З. І.; Кафедра анатомії та фізіології
2019-09-19Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019Технологія продукції ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09-19Основи кулінарної майстерності : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Технологія продукції готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу