Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 548 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
55
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-02-06
Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11
Особливості будови внутрішніх органів та нервової системи дітей і підлітків та осіб літнього віку : самостійна робота № 12 з навчальної дисципліни для студ. закладів вищої освіти факультету педагогічної освіти, спеціальності "Хореографія"
Куцериб, Т.
;
Гриньків, М.
;
Музика, Ф.
;
Kutseryb, T.
;
Hrynkiv, M.
;
Muzyka, F.
;
Кафедра анатомії та фізіології
2020-02-11
Реклама і PR-технології в туризмі : робоча програма навчальної дисципліни рівня освіти бакалавр галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм" факультету туризму
Іванова, Лілія
;
Ivanova, Liliia
;
Кафедра економіки та менеджменту
2020-02-11
Руховий аналізатор. Аналізатори нюху та смаку : самостійна робота № 10 з навчальної дисципліни для студ. закладів вищої освіти факультету педагогічної освіти, спеціальності "Хореографія"
Куцериб, Т.
;
Гриньків, М.
;
Музика, Ф.
;
Kutseryb, T.
;
Hrynkiv, M.
;
Muzyka, F.
;
Кафедра анатомії та фізіології
2020-02-11
Грудь. Грудна залоза : самостійна робота № 9 з навчальної дисципліни для студ. закладів вищої освіти факультету педагогічної освіти, спеціальності "Хореографія"
Куцериб, Т.
;
Гриньків, М.
;
Музика, Ф.
;
Kutseryb, T.
;
Hrynkiv, M.
;
Muzyka, F.
;
Кафедра анатомії та фізіології
2020-02-11
Кейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12
Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр"
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12
Інвестування готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Коркуна, Орислава
;
Korkuna, Oryslava
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12
Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Коркуна, Орислава
;
Korkuna, Oryslava
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12
Організація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
82
Кафедра економіки та менеджменту
73
Кафедра фізичної терапії та ергот...
69
Кафедра анатомії та фізіології
48
Кафедра готельно-ресторанного біз...
46
Кафедра спортивних та рекреаційни...
35
Кафедра хореографії та мистецтвоз...
22
Кафедра Спортивної медицини, здор...
21
Kutseryb, T. M.
18
Кафедра теорії спорту та фізичної...
16
Vovkanych, L. S.
.
next >
Subject
218
рекомендована література
172
опис навчальної дисципліни
166
програма навчальної дисципліни
162
структура навчальної дисципліни
121
теми практичних занять
82
кафедра економіки та менеджменту
80
бакалавр
80
теми семінарських занять
75
кафедра фізичної терапії та ергот...
74
залікові вимоги
.
next >
Date issued
344
2020
149
2021
31
2022
24
2023
Has File(s)
548
true