Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 13 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-10-28Поживність основних видів кормів господарств різних форм власності Жовківського району Львівської областіКравців, Р. Й.; Стадник, А. М.; Осередчук, Р. С.; Паска, М. З.; Ключковська, М. В.; Герич, В. В.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Stadnyk, A. M.; Oseredchuk, R. S.; Paska, M. Z.; Kliuchkovska, M. V.; Herych, V. V.; Lychuk, M. H.
2020-10-28Робоча програма виробничої практики для студентів 4 курсу факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091 705 "Технологія жирів і жирозамінників"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"Кравців, Р. Й.; Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Юзьків, М. Ю.; Kravtsiv, R. Y; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.; Yuzkiv, M. Yu.
2020-11-02Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб.Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Технологія жирівКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Технологія жирів і жирозамінників : метод. вказівки для самостійної роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчанняКравців, Р. Й.; Ощипок, І. М.; Паска, М. З.; Kravtsiv, R. Y.; Oshchypok, I. M.; Paska, M. Z.
2020-11-02Робоча програма переддипломної практики для студентів 5 курсу ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.