Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 13 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-10-28
Поживність основних видів кормів господарств різних форм власності Жовківського району Львівської області
Кравців, Р. Й.
;
Стадник, А. М.
;
Осередчук, Р. С.
;
Паска, М. З.
;
Ключковська, М. В.
;
Герич, В. В.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Stadnyk, A. M.
;
Oseredchuk, R. S.
;
Paska, M. Z.
;
Kliuchkovska, M. V.
;
Herych, V. V.
;
Lychuk, M. H.
2020-10-28
Робоча програма виробничої практики для студентів 4 курсу факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091 705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Гушнянський, І. М.
;
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Молдаванова, Л. К.
;
Юзьків, М. Ю.
;
Kravtsiv, R. Y
;
Hushnianskyi, I. M.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
;
Moldavanova, L. K.
;
Yuzkiv, M. Yu.
2020-11-02
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб.
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Технологія жирів
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Технологія жирів і жирозамінників : метод. вказівки для самостійної роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання
Кравців, Р. Й.
;
Ощипок, І. М.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Oshchypok, I. M.
;
Paska, M. Z.
2020-11-02
Робоча програма переддипломної практики для студентів 5 курсу ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
Discover
Author
13
Paska, M. Z.
12
Kravtsiv, R. Y.
11
Oshchypok, I. M.
11
Ощипок, І. М.
1
Halukh, B. I.
1
Herych, V. V.
1
Hushnianskyi, I. M.
1
Kliuchkovska, M. V.
1
Kravtsiv, R. Y
1
Lychuk, M. H.
.
next >
Subject
4
технологія жирів
3
технологія жирозамінників
2
навчальний посібник
2
фізико-хімічні властивості м'яса
2
хімія ліпідів
1
біохімічні основи технології м'яс...
1
господарства
1
жирні кислоти
1
жирова тканина
1
ковбасні вироби
.
next >
Date issued
13
2020
Has File(s)
13
true