Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27171
Title: Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб.
Authors: Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Ощипок, І. М.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Oshchypok, I. M.
Keywords: харчові властивості м'яса
фізико-хімічні властивості м'яса
сполучна тканина
жирова тканина
кров
м'язова тканина
навчальний посібник
Issue Date: 2-Nov-2020
Citation: Кравців Р. Й. Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб. / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2008. - 104 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27171
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
навч.пос._Фіз-хім.та.біох_Паска_2008 (1).pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.