Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27177
Title: Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Authors: Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Ощипок, І. М.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Oshchypok, I. M.
Keywords: морфологічнийсклад м'яса
хімічний склад м'яса
м'ясо птиці
м'ясні напівфабрикати
ковбасні вироби
м'ясні консерви
Issue Date: 2-Nov-2020
Citation: Кравців Р. Й. Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2006. - 52 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27177
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
метод_вказ_самост,роб_акт.пробл._2006.pdf827.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.