Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023-05-18Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовахЧумаченко, Ольга; Запірченко, Людмила; Chumachenko, Olha; Zapirchenko, Liudmyla
2022-05-19Обслуговування споживачів в кав'ярняхДеак, Іветт; Зайцева, Валентина; Deak, Ivett; Zaitseva, Valentyna
2022-05-19Обслуговування під час бенкетуКелембет, Артур; Каптюх, Тетяна; Kelembet, Artur; Kaptiukh, Tetiana
2022-05-19Актуальні проблеми формування системи якісного обслуговування споживачів в індустрії гостинностіДавидова, Оксана; Davydova, Oksana
2022-05-19VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвиткуЛяшко, Олександра; Турчин, Валентин; Холявка, Володимир; Радзімовська, Ольга; Lyashko, Oleksandra; Turchyn, Valentyn; Kholyavka, Volodymyr; Radzimovska, Olga
2022-05-19Харчування робітників бізнес-центрівЛяшко, Данило; Зайцева, Валентина; Liashko, Danylo; Zaitseva, Valentyna
2022-05-19Структура кейтерингового підприємства та його правове регулювання діяльностіЛевицький, Іван; Колісниченко, Тетяна; Levytskyi, Ivan; Kolisnychenko, Tetiana
2023-05-18Інновації при обслуговуванні у закладах ресторанного господарстваФітьо, Василина; Вівчарук, Ольга; Fito, Vasylyna; Vivcharuk, Olha