Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34153
Title: Інновації при обслуговуванні у закладах ресторанного господарства
Other Titles: Innovations in service in restaurants
Authors: Фітьо, Василина
Вівчарук, Ольга
Fito, Vasylyna
Vivcharuk, Olha
Keywords: інновація
ресторанне господарство
обслуговування
впровадження
конкуренція
innovation
restaurant business
competition
service
implementation
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Фітьо В. Інновації при обслуговуванні у закладах ресторанного господарства / Vasylyna Fito, Olha Vivcharuk // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 222–224.
Abstract: Метою теми є розгляд актуальних інноваційних підходів та технологій, які можуть допомогти закладам ресторанного господарства підвищити якість обслуговування та забезпечити конкурентну перевагу на ринку. The purpose of the topic is to consider current innovative approaches and technologies that can help restaurants improve the quality of service and ensure a competitive advantage in the market.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34153
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vasylyna Fito.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.