Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34153
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФітьо, Василина-
dc.contributor.authorВівчарук, Ольга-
dc.contributor.authorFito, Vasylyna-
dc.contributor.authorVivcharuk, Olha-
dc.date.accessioned2023-06-26T07:07:38Z-
dc.date.available2023-06-26T07:07:38Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationФітьо В. Інновації при обслуговуванні у закладах ресторанного господарства / Vasylyna Fito, Olha Vivcharuk // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 222–224.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34153-
dc.description.abstractМетою теми є розгляд актуальних інноваційних підходів та технологій, які можуть допомогти закладам ресторанного господарства підвищити якість обслуговування та забезпечити конкурентну перевагу на ринку. The purpose of the topic is to consider current innovative approaches and technologies that can help restaurants improve the quality of service and ensure a competitive advantage in the market.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectвпровадженняuk_UA
dc.subjectконкуренціяuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectcompetitionuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjectimplementationuk_UA
dc.titleІнновації при обслуговуванні у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeInnovations in service in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vasylyna Fito.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.