Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27892
Title: | Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Authors: | Гузар, У. Є. Huzar, U. Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | менеджмент готельно-ресторанного бізнесу робоча програма cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 18-Jan-2021 |
Publisher: | Львів |
Citation: | Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 29 с. |
Abstract: | Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системи теоретичних знань із питань організації готельно-ресторанного бізнесу та функціонування підприємств індустрії гостинності й практичних навичок управління у галузі готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкурентного середовища України та інтеграційних процесів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27892 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РОБОЧА прогр РНП_МГРБ_Гузар.pdf | 936.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.