Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27892
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-01-18T13:42:25Z-
dc.date.available2021-01-18T13:42:25Z-
dc.date.issued2021-01-18-
dc.identifier.citationМенеджмент готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 29 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27892-
dc.description.abstractМетою навчальної дисципліни є формування у студентів системи теоретичних знань із питань організації готельно-ресторанного бізнесу та функціонування підприємств індустрії гостинності й практичних навичок управління у галузі готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкурентного середовища України та інтеграційних процесів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.subjectменеджмент готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleМенеджмент готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РОБОЧА прогр РНП_МГРБ_Гузар.pdf936.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.