Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26881
Title: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Authors: Гузар, У. Є.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: індустрія гостинності
конкурентоспроможність
робоча програма
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 16-Oct-2020
Citation: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є. - 2020. - 43 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26881
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РНП_КЗІГ_Гузар.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.