Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26881
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-10-16T10:27:23Z-
dc.date.available2020-10-16T10:27:23Z-
dc.date.issued2020-10-16-
dc.identifier.citationКонкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є. - 2020. - 43 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26881-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РНП_КЗІГ_Гузар.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.