Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24900
Title: Основи менеджменту : залікові вимоги галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти: "бакалавр"
Authors: Гуцуляк, Вікторія
Hutsuliak, Viktoriia
Кафедра економіки та менеджменту
Keywords: кафедра економіки та менеджменту
Основи менеджменту
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
залікові вимоги
Issue Date: 10-Mar-2020
Citation: Основи менеджменту : залікові вимоги галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти: "бакалавр" / розроб. Гуцуляк В. Р. - Львів, 2019. - 3 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24900
Appears in Collections:Залікові вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЗАЛIКОВI ВИМОГИ .pdf363.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.