Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24765
Title: Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Authors: Коркуна, Орислава
Korkuna, Oryslava
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
4 курс
залікові вимоги
Issue Date: 3-Mar-2020
Citation: Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2020. - 3 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24765
Appears in Collections:Залікові вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
залікові вимоги ЦГРБ Коркуна.pdf213.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.