Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24765
Title: | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) |
Authors: | Коркуна, Орислава Korkuna, Oryslava Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі спеціальність "Готельно-ресторанна справа" 4 курс залікові вимоги |
Issue Date: | 3-Mar-2020 |
Citation: | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2020. - 3 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24765 |
Appears in Collections: | Залікові вимоги |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
залікові вимоги ЦГРБ Коркуна.pdf | 213.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.