Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24330
Title: Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Коркуна, Орислава
Korkuna, Oryslava
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
інформаційний обсяг навчальної дисципліни
рекомендована література
Issue Date: 11-Feb-2020
Citation: Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2019. - 10 с.
Abstract: Метою дисципліни ціноутворення в готельно – ресторанному бізнесі є вивчення комплексу економічних, політичних, соціальних та психологічних факторів, економічного потенціалу підприємств готельно – ресторанного бізнесу з метою здійснення ефективної цінової політики.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24330
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма Ціноутворення в ГРБ.pdf493.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.