Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23939
Title: Етнічні особливості гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Гузар, Уляна
Huzar, Uliana
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Етнічні особливості гостинності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
інформаційний обсяг навчальної дисципліни
рекомендована література
Issue Date: 21-Jan-2020
Citation: Етнічні особливості гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 9 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни “Етнічні особливості гостинності” є формування у студентів фундаментальних знань щодо етнічних особливостей індустрії гостинності в Україні та розвинених країнах світу.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23939
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма_ЕОГ.pdf591.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.