Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 131-136 of 136 (Search time: 0.062 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-11-15Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначенняПаска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Radzimovska, O. V.
2021-11-15Розширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами ореганоПаска, М. З.; Левчук, А. В.; Paska, M. Z.; Levchuk, A. V.
2021-12-02Обробка кавового зерна та її вплив на смак у чашціПаска, М. З.; Карпова, М. Р.; Paska, M. Z.; Karpova, M. R.
2021-09-27Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризмуПаска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Radzimovska, O. V.
2021-12-28Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино»Калитин, Р. Р.; Паска, М. З.; Kalytyn, R. R.; Paska, M. Z.
2021-12-28Територіальна організація ресторанного туризму ЛьвівщиниПаска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Сеник, М. Я.; Paska, M. Z.; Radzimovska, O. V.; Senyk, M. Ya.