Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 139 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-10-29Загальний вміст пігментів у яловичині якості NOR, PSE та DFD після дозріванняПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-10-29Wartość odżywcza i wlaściwości funkcjonalne wołowiny wzbogacanej związkami biologicznie aktywnymiПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-10Вміст пігментів у яловичині із специфічним розвитком автолітичних процесівПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-10-29Вплив важких металів на харчові властивості жирів та розробка технології їх виведенняПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-10-29Традиційна сировина у виробництві січених напівфабрикатівПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-04Організація навчання студентів. ЇЇ форми та видиПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-10Improvement of technology of boiled sauges using beet fiber and lactuloseПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-10Improving the technoly of cooked sausages using multifunctional addivitiesПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-10-29Патогенез і донозологічна діагностика за нестачі кобальту та вітаміну В12 у телятПаска, Марія; Paska Mariia, Mariia
2021-04-16Конкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку ЛьвоваКуцмида, Анастасія; Радзімовська, Ольга; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia