Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17602
Title: Психологія здоров'я і здорового способу життя : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 22 "Охорона здоров’я" cпеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"
Authors: Мединський, Сергій
Medynskyi, Serhii
Кафедра педагогіки та психології
Keywords: кафедра педагогіки та психології
"Психологія здоров'я і здорового способу життя"
інформаційний обсяг дисципліни
рекомендована література
Issue Date: 12-Feb-2019
Citation: Психологія здоров'я і здорового способу життя : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 22 "Охорона здоров’я" cпеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" / розроб. Мединський С. В. - Львів, 2018. - 23 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Психологія здоров’я і здорового способу життя» є усвідомлення ролі та значення психологічного здоров’я та здорового способу життя як вищої цінності людини, родини, суспільства і майбутнього нації, виховання інтелекту, розвиток самостійного мислення у студентів, формування у них наукового світогляду, підготовка до майбутньої діяльності. Показати роль психології здоров'я у вивченні та формуванні чинників здоров'я, а також психологічних засад здорового способу життя, засобів і методів його збереження, зміцнення і розвитку.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17602
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робоча та нормативна програма.pdf465.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.