Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 72 (Search time: 0.042 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-10-29Wartość odżywcza i wlaściwości funkcjonalne wołowiny wzbogacanej związkami biologicznie aktywnymiПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-10Вміст пігментів у яловичині із специфічним розвитком автолітичних процесівПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-10-29Вплив важких металів на харчові властивості жирів та розробка технології їх виведенняПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-10-29Традиційна сировина у виробництві січених напівфабрикатівПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-04Організація навчання студентів. ЇЇ форми та видиПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-10Improvement of technology of boiled sauges using beet fiber and lactuloseПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-11-10Improving the technoly of cooked sausages using multifunctional addivitiesПаска, Марія; Paska, Mariia
2020-10-29Патогенез і донозологічна діагностика за нестачі кобальту та вітаміну В12 у телятПаска, Марія; Paska Mariia, Mariia
2021-06-14Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Личук, Микола; Paska, Mariia; Lychuk, Mykola
2021-04-14The Influence of the Third Parties Organizations Activities on the Efficiency of the Tourizm Services Market EntitiesPaska, Mariia; Konokh, Anatolii; Kiptenko, Viktoriia; Bodnar, Serhii; Паска, Марія; Конох, Анатолій; Кіптенко, Вікторія; Боднар, Сергій