Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Екзаменаційні вимоги
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-02-04
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 3 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12
Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-21
Організація ресторанного господарства : екзаменаційні вимоги підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06
Етнічні особливості гостинності : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр»
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03
Інвестування готельно-ресторанного бізнесу : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Коркуна, Орислава
;
Korkuna, Oryslava
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-16
Перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни «Основи індустрії гостинності» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 1 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-06
Товарознавство : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 1 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Коркуна, Орислава
;
Korkuna, Oryslava
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-28
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : екзаменаційні вимоги з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
3
Huzar, Uliana
3
Гузар, Уляна
2
Korkuna, Oryslava
2
Коркуна, Орислава
1
Boratynskyi, Oleh
1
Holod, Andrii
1
Paska, Mariia
1
Боратинський, Олег
1
Голод, Андрій
1
Паска, Марія
.
next >
Subject
9
екзаменаційні вимоги
9
кафедра готельно-ресторанного біз...
2
1 курс
2
4 курс
1
2 курс
1
3 курс
1
Етнічні особливості гостинності
1
Менеджмент готельно-ресторанного ...
1
Організація ресторанного господар...
1
Основи індустрії гостинності
.
next >
Has File(s)
9
true