Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9320
Title: Передумови формування системи управління якістю готельних послуг (на прикладі готельного комплексу "Жорж"
Authors: Заблоцька, Христина
Keywords: готельне господарство
готельні послуги
готельний комплекс "Жорж"
Issue Date: 2017
Publisher: ЛДУФК
Citation: Заблоцька Х. Передумови формування системи управління якістю готельних послуг (на прикладі готельного комплексу "Жорж" / Христина Заблоцька // День студентської науки : зб. матеріалів щоріч. студент. наук. конф. – Львів, 2017. – С. 158-160.
Abstract: У процесі дослідження розроблено детальну структуру системи управління якістю готельних послуг у ГК «Жорж», охарактеризовано особливості взаємодії між її елементами та побудовано схему, що має як практичне, так і теоретико-методологічне значення.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/9320
Appears in Collections:"День студентської науки"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Студентська наука_2017_49.pdf441.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.