Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/824
Title: Оздоровча гімнастика як засіб підвищення рівня фізичної працездатності учнів 10 - 11 класів на уроках фізичної культури
Authors: Стешенко, Анастасія
Keywords: фізична працездатність
фізична підготовленість
учні старшого шкільного віку
здоров’я
оздоровча гімнастика
Issue Date: 2013
Citation: Стешенко А. Оздоровча гімнастика як засіб підвищення рівня фізичної працездатності учнів 10 - 11 класів на уроках фізичної культури / Анастасія Стешенко // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2013. - Вип. 17, т. 2. - С. 223 - 228.
Abstract: Проблема, яка розглядається у цій статті, є актуальною в наш час. Зниження рівня фізичної працездатності й фізичної підготовленості сучасних школярів та, як наслідок, погіршення рівня здоров’я, вимагає пошуку шляхів зміни цієї ситуації. Тому метою нашої роботи є обґрунтування методів підвищення фізичної працездатності учнів 10 – 11 класів засобами фізичного виховання в поєднанні з експериментальною програмою з оздоровчої гімнастики. Представлено дані про рівень фізичної працездатності учнів старшого шкільного віку та її вплив на поліпшення використання оздоровчої гімнастики на уроках фізичної культури. Дослідження довело позитивний вплив оздоровчої гімнастики та поліпшення рівня фізичної працездатності старшокласників.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/824
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Stes_40.pdf312.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.