Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/8064
Title: Психофізіологічні характеристики висококваліфікованих фехтувальників, які використовують зброю з гладким руків'ям
Authors: Смирновський, Сергій
Keywords: психофізіологічні характеристики
фехтування
фехтувальники
Issue Date: 2017
Citation: Смирновський С. Психофізіологічні характеристики висококваліфікованих фехтувальників, які використовують зброю з гладким руків'ям / Сергій Смирновський // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2017. - № 1(27). - С. 55-60.
Abstract: Упродовж розвитку фехтування на шпагах сформувалося декілька способів управління зброєю, що відобразилося на арсеналі техніко-тактичних дій фехтувальників. Метою дослідження є визначення психофізіологічних характеристик висококваліфікованих фехтувальників на шпагах, які використовують зброю з гладким руків’ям. Визначено психофізіологічні характеристики висококваліфікованих фехтувальників на шпагах, які використовують зброю з гладким руків’ям, за показниками простої зорово-моторної реакції, реакції розрізнення, реакції вибору, реакції на рухомий об’єкт та стійкості до перешкод. Визначені характеристики можуть бути використані як модельні параметри висококваліфікованих фехтувальників на шпагах, які використовують зброю з гладким руків’ям.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/8064
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
С. Смирновський.pdf281.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.