Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/7270
Title: Стан проблеми контролю тренувальної та змагальної діяльності в системі підготовки команд високої кваліфікації з гандболу
Authors: Приступа, Євген
Тищенко, Валерія
Keywords: гандбол
контроль
підготовленість
опитування
команда
Issue Date: 2016
Citation: Приступа Є. Стан проблеми контролю тренувальної та змагальної діяльності в системі підготовки команд високої кваліфікації з гандболу / Євген Приступа, Валерія Тищенко // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2016. - № 4(26). - С. 39-49.
Abstract: У статті містяться науково-теоретичні положення, результати дослідно-експериментальної роботи, які дали змогу створити наукову базу і визначити систему комплексного контролю спортивної підготовленості в процесі багаторічної підготовки команд з гандболу. Для з’ясування наявного стану проблеми контролю тренувальної та змагальної діяльності команд високої кваліфікації з гандболу проведено соціологічне опитування шляхом анкетування тренерів провідних команд різних країн світу. Визначено наявність суб’єктивних та об’єктивних чинників, які не дають можливості тренерам розкрити потенціал підготовленості команди. Реалізація кожного з видів контролю відбувається на різних етапах підготовки: оперативний контроль – на всіх тренувальних заняттях; поточний та етапний контроль компенсовані з урахуванням показників тривалості та кількості тренувальних занять. Вказано на потребу введення до поточного контролю спортсменів (команд) високої кваліфікації з гандболу близько 20 тестових завдань та до етапного контролю – майже 34 тестові завдання за різними сторонами підготовленості.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/7270
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Є. Приступа, В. Тищенко.pdf707.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.